MOCO LOCO

Modern Contemporary Design

Menu

The Davis Residence by Miller Hull

davis_residence_miller_hull.jpg Via Contemporist, a 1400 sq. ft. house located on a heavily wooded cliff with views of the San Juan Islands of Washington State. “The concept marries a long gently sloping roof form containing the kitchen, entry and studio with a vertical tower containing the living room and master bedroom above.” More at Miller Hull.

You may also like

Prague’s Pipca bistro consists of one room, kitchen and dining separated only by this solid oak work surface

MOCO @ Milan Design Week 2018 on Facebook, Twitter and Instagram

An apartment in a former factory incorporates its industrial bones.

Leave a Reply

Advertising directly on MOCO LOCO is quick, simple, precisely targeted and cost-effective: learn more