V12K0102 by pasel.künzel Architects
by Ted Savage / September 7, 2011
Via @designboom, a single family home on a triangular lot in Leiden, Netherlands, "tapers along its length and is arranged around an enclosed open air courtyard."


v12k0102_by_pasel_kunzel_architects-2.jpg

Natural light is admitted through long glass windows. Continuous living, dining and kitchen spaces are located on the ground floor. Bedroom wings for parents and children are separated at either end of the structure, with facing stairs and a connecting walkway on the second level. More at pasel.künzel Architects. Photos: Marcel Van Der Burg.

MOCO Jobs

http://mocoloco.com/fresh2/2011/09/07/bark-stool-by-brandon-kershner.php http://mocoloco.com/fresh2/2011/09/07/house-in-beauvallon-by-raphaelle-segond-architecte.php
Site Meter