The Boxes House by Luís Santiago Baptista, Tiago Leite de Araújo
by Ted Savage / July 18, 2011
Via @archdaily, a dramatic remodeling of a single-storey patio-house in Lisbon, Portugal, reversing the street-facing public areas, and garden-facing private and service areas of the original layout. The project "redefined the whole interior, intensifying the relationship with the garden and the best exposure."


the_boxes_house_by_luís_santiago_baptista_tiago_leite_de_araujo-1000-1.jpg

"Transitional spaces between private and public areas were neutralized, reduced to the plane of the doors hidden in the boxes." Photos: FG+SG - Fernando Guerra, Sergio Guerra.

MOCO Jobs

http://mocoloco.com/fresh2/2011/07/18/gratis-lights-by-kristian-aus.php http://mocoloco.com/fresh2/2011/07/19/barbies-dream-house-entry-30657949.php
Site Meter