Villa Laar by SPOT Architecture

villa_laar_spot_architecture_001

From SPOT Architecture:

Villa Laar is a new house placed on the footprint of an old barn. The design is based upon the rotation of the sun. It opens in the morning towards the east where the light enters the house through the entree patio. The evening sun enters the living room through the big patio in the west elevation and provides a total view of the garden.

The frontside of the house is almost completely closed, there are no direct views into the house so that privacy is assured. That changes completely when entering the house. The wooden structure references the old barn and creates a spatial and open space. In this space functions merge together and the contact between its users grows.

Like
3
  • Share on

Be first to comment

Advertising directly on this site is quick, simple, precisely targeted and cost-effective: learn more