MOCO Vote

Menu

Toull Ar Soner House by Studi Urvois & Krt


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 1 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 4 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 7 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 10 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 13 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 16 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 19 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

From Studi Urvois & Krt:

This family residence is situated at the beginning of a steep slope over the Atlantic Ocean. The house is cut into the hillside making it look only one floor high from the road. The glass structure where the communal living areas are is made out of a highly reflective glass making the structure disappear amongst the surrounding trees. This was something the architects really wanted to accomplish considering the wilderness of the coastline where the house is built, in order to preserve it unspoiled.

The hillside of the lower floor houses the garage, the gym, wine cellar and home cinema, leaving the seaside to the 5 bedrooms all facing the sea. The main hallway in the lower ground has no windows and fed natural light through a glass ceiling from the living area on the upper floor.

You may also like

onmo.co/bo-bi-mask > Attention urban bikers, woodworkers! Nendo had designed a reusable high efficiency dust mask. “The case looks like an open mouth when pressed open, enables ease of removal and replacement of the mask with one hand, and makes it possible to carry the mask while maintaining its three-dimensional form.” Photo: Akihiro Yoshida #mask #nendo #urban #biker #woodwork #design #reusable

“Spaces without drama or surface is an illusion, but so is depth” curated by @wonnex & Ruth Estévez. Congrats @norman.kelley & @wonnex on the beautiful work at the @grahamfoundation 🙌🏼 – Repost @jonathan_nesci

“Bathroom Stories in C Penthouse” – Repost @vincentvanduysen #bathroom #interiordesign #concrete #wood #belgium

Leave a Reply

Advertising directly on MOCO LOCO is quick, simple, precisely targeted and cost-effective: learn more