MOCO Vote

Menu

Light Installation by Antoni Arola and Vbospagna


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 1 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 4 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 7 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 10 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 13 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 16 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 19 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 22 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 25 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

From Estudi Arola:

To mark the staging of the Professional Lighting Design Convention (PLDC), Antoni Arola and Vbospagna have partnered present a light installation at Calle Fernando VI, 10, Madrid, from October 20 to 23.

In the installation, the artist turns the spectator into the creator of a metamorphosis that floods the entire space. Through slow fusion and colour movement, the box becomes a maze, and light becomes tangible, material.

An 8×4.5×2.4m plasterboard cube, the exterior unpainted, its profiles bare. The inner walls are painted blue on one side and red on the other, whilst roof and floor are white.

The route leads the visitor through three rooms, taking three doors that emit coloured light onto the coloured walls. As these doors are opened and closed, the spatial conception of the cube changes through the fusion of the colours and the light.

You may also like

#Repost @studiomakgill Our #HxSM WW Chair Colour Series collaboration with @hfurnitureuk launches at @thedesignjunction — Cubitt House, B19 #design #chair #color

#Repost @beckmanscollegeofdesign For #flashbackfriday we found this picture from an accessories project back in 2013. With inspiration from #gothic church towers and the hard #metal constructions of #artdeco, #fashionstudent @filippaborenius and #productdesign student @kerzzztin designed this #shoe during their first year @beckmanscollegeofdesign. The delicate #lace visualizes the #wedding #romance and the dramtatic light from a #church #window. #accessory #fashion #fashiondesign #design

#Repost @azumamakoto New work #flowerart #flowers #flower #amkk #amkkproject #azumamakoto #makotoazuma #belgium #lcefactory #東信 #東信花樹研究所 #shiinokishunsuke #jardinsdesfleurs

Leave a Reply

Advertising directly on MOCO LOCO is quick, simple, precisely targeted and cost-effective: learn more