MOCO Vote

Menu

Ealing W5: New Build House by Natalie Sully


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 1 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 4 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 7 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 10 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 13 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 16 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 19 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 22 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 25 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 28 in /home/mocoloco/public_html/vote/wp-content/themes/molo/inc/nobs.php on line 351

From Evolvearchitecture:

Located on a backland site of abandoned allotments in South Ealing this project was recommended for approval by the Planning Department, refused at Committee and granted on Appeal. The plot has two means of access and is 200 m2 in size. The house was designed with a collection of varying pitched roofs rising towards the centre of the site and low at the boundaries. The sedum roof ,vertical cladding and obscured views of this house help to nestle the house on the site. The L- shaped design offers views onto a private garden and onto the house itself.

The open plan kitchen dining is at a raised half storey level with bedrooms below. The living room at ground level has large sliding doors opening onto a deck with views of the garden beyond. The facade is clad in grey stained spruce echoing the timber fences around the site. The finished house is spacious with an intimate quality of an oasis within the city.

You may also like

onmo.co/bo-bi-mask > Attention urban bikers, woodworkers! Nendo had designed a reusable high efficiency dust mask. “The case looks like an open mouth when pressed open, enables ease of removal and replacement of the mask with one hand, and makes it possible to carry the mask while maintaining its three-dimensional form.” Photo: Akihiro Yoshida #mask #nendo #urban #biker #woodwork #design #reusable

“Spaces without drama or surface is an illusion, but so is depth” curated by @wonnex & Ruth Estévez. Congrats @norman.kelley & @wonnex on the beautiful work at the @grahamfoundation 🙌🏼 – Repost @jonathan_nesci

“Bathroom Stories in C Penthouse” – Repost @vincentvanduysen #bathroom #interiordesign #concrete #wood #belgium

Leave a Reply

Advertising directly on MOCO LOCO is quick, simple, precisely targeted and cost-effective: learn more