Ambulance Playground by Luc van Hoeckel & Pim van Baarsen

ambulance

“Dutch designers Luc van Hoeckel and Pim van Baarsen transformed a parking space into a playground for disabled Children in Malawi. In cooperation with Sakaramenta, a social business in Malawi, Pim and Luc designed this play area with the use of recycled materials. The intervention introduces a scrapped ambulance, repurposing it as a playground clubhouse – where paediatric patients (and grown-ups) can occupy their time. Among the ambulance are other playground equipment which all are characterised by the creative use of old materials like car tires, springs and axles. The playground is located a the side of Beit Cure hospital Blantyre, specialised in orthopaedic treatments. Because of the public function of the play area the young patients of the hospital are able to get back in contact with children from the surrounding area.” vormcollectief.com

Picture_1

Picture_2

Picture_3

Picture_4

Picture_5

Picture_6

Picture_7

Picture_8

Picture_9

Picture_10

Like
16
  • Share on

Be first to comment

Advertising directly on this site is quick, simple, precisely targeted and cost-effective: learn more