Till The Cows Come Home Restaurant, Berlin
by Harry / June 17, 2014
The founders of Till The Cows Come Home (TTCCH), a vegetarian slow food kitchen in Berlin, found a compact and efficient space for their idea; the interior of a redeveloped shipping container, and placed it in the middle of the lively Mitte quarter of the city.


(Click the images below for full sized images)

till_the_cows_come_home_restaurant_berlin_02.jpg

Details: Founded by creative director Natalie Viaux (concept and design) and Dr. Christiane Cordes (health consultant), TTCCH's focus is vegetarian and vegan food, to go, to stay and take-away.

till_the_cows_come_home_restaurant_berlin_03.jpg

The exterior of the high-cube container is pearl green, the wall and cieling surfaces are faced with Norwegian birch, copper details softly accentuate the bar area. The view from the large panoramic windows shows the outdoor area, the wooden terrace and a 4,80m long timber panel with stools, where themed supper clubs are planned.

till_the_cows_come_home_restaurant_berlin_04.jpg

The dining table, seats and terrace were designed by product designer Alexander Spilopoulos for TTCCH and manufactured by hand.

till_the_cows_come_home_restaurant_berlin_05.jpg

As for the food, "In Till The Cows Come Home, they take time for the food: from the selection of products, most of them sourced from regional, sustainable and biological farming, to the concept of the recipes." say the founders.

till_the_cows_come_home_restaurant_berlin_06.jpg

Mostly though, "Healthy food has to taste good to make you happy".

till_the_cows_come_home_restaurant_berlin_07.jpg

Source: Photos by Ludger Paffrath.

MOCO Jobs

http://mocoloco.com/fresh2/2014/06/17/midsummer-vase-by-david-thulstrup.php http://mocoloco.com/fresh2/2014/06/19/stackable-desktop-by-epiforma.php
Site Meter