Stacey-Turley Residence by Kariouk
by Ted Savage / December 9, 2013
Lighting challenge: Stacey-Turley Residence by Kariouk, a home for a young family in Ottawa, Canada, tackles the challenge of narrowness - the structure is only 24' wide - and restrictive window regulations, with a long, slim building, set back on a contoured lot to allow the basement to open out onto the front garden as a lower level, floor-to-ceiling glazing, skylights, and a sloped roof that catches the sun, to fill the space with natural light.


stacey-turley_residence_kariouk_2.jpg

Photos by Christian Lalonde. Via ArchDaily.

MOCO Jobs

http://mocoloco.com/fresh2/2013/12/09/constructive-kitchen-by-studio-mieke-meijer.php http://mocoloco.com/fresh2/2013/12/10/orikomi-handmade-origami-lighting-by-blaanc-.php
Site Meter