House H by Architecten de Vylder Vinck Taillieu
by Ted Savage / October 31, 2013
Harmoniously apart: House H by Architecten de Vylder Vinck Taillieu, in Belgium, adds a new volume to an old house, replacing outbuildings with a single attached room, integrated with the existing structure by using the same interior materials and a concrete slab exterior that echoes the concrete garden walls, while providing a dramatically expanded view, via glass rear facade, of an uninterruped 320 meter stretch of garden out back.


house_h_architecten_de_vylder_vinck_taillieu_2.jpg

Photos: Filip Dujardin. Via ArchDaily .

MOCO Jobs

http://mocoloco.com/fresh2/2013/10/31/less-n1-catenary-pottery-printer-by-gt2p-done.php http://mocoloco.com/fresh2/2013/11/01/house-in-ishikiri-by-tato-architects.php
Site Meter