Quinta dos Alcoutins by GGLLatelier
by Ted Savage / February 19, 2013
Clean, crisp, orderly, Quinta dos Alcoutins by GGLLatelier, a home in Lisbon, Portugal, presents a bi-colour scheme that defines its functions.


quinta_dos_alcoutins_ggllatelier_3b.jpg

A basic grey volume marks the perimeter, conforms to the sloped site, encompasses outdoor areas of patio and pool, and contains service spaces, including shower room, spa, movie room, wine cellar and garage. Set above, a white volume houses the main living spaces: living room, library, kitchen and bedrooms.

quinta_dos_alcoutins_ggllatelier_2.jpg

A rooftop terrace overlooks a golf course and the city skyline. Via ArchDaily. Photos: FG + SG - Fernando Guerra, Sergio Guerra.

MOCO Jobs

http://mocoloco.com/fresh2/2013/02/19/blink-by-jonathan-honvoh-and-rodrigue-strouwen.php http://mocoloco.com/fresh2/2013/02/19/gallery-the-beaumont-house-by-henri-cleinge-architecte.php
Site Meter