Abbotsford Residence by Chan Architecture
by Harry / November 28, 2012
A renovation of an existing double fronted Edwardian home in Melbourne adds a rear and first floor extension on a constrained site.


abbotsford_residence_chan_architecture_2.jpeg

"Working with numerous site constraints, including an easement running diagonally through the site, large existing trees, a west facing block, site access issues and difficult soil conditions, the response was to create an extension that not only addressed all these issues, but created an integrated solution that responded to these constraints in a creative manner." More at ArchDaily. Photos: Folded Bird Photography (Brendan Finn).

MOCO Jobs

http://mocoloco.com/fresh2/2012/11/28/sylki-chair-by-pod-design-done.php http://mocoloco.com/fresh2/2012/11/28/gallery-in-between-glass-tableware-by-bcxsy.php
Site Meter