Cloudy House by Takao Shiotsuka Atelier
by Mike / February 14, 2012
Via @designboom, a two-story house in suburban Oita-city, Japan, with a design that "focuses on the site's flow of light and wind to create a living space that is open to its environment."


cloudy_house_by_takao_shiotsuka_atelier_2.jpg

"Running through the spine of the layout is a tunnel-like passageway that tapers inwards in a funnelling fashion. Serving as the entrance, the sheltered void space opens up the inward-facing programs while maintaining their privacy from views." Above, the view from above the tunnel-like passageway. More at Takao Shiotsuka Atelier. Photos: Toshiyuki Yano.

MOCO Jobs

http://mocoloco.com/fresh2/2012/02/14/olive-and-peye-lamps-by-numero111.php http://mocoloco.com/fresh2/2012/02/15/woodpecker-notebook-by-tale-design-office.php
Site Meter