Cube Court House by Shinichi Ogawa & Associates
by Harry / February 4, 2012
Via @archdaily, a house in Tokyo with a wall of frosted glass on the principal fa├žade that brings sunlight into the entrance hall.


cube_court_house_shinichi_ogawa_associates_2.jpg

"Totally closed toward the neighborhood, the cubic courtyard connects these modestly sized rooms indirectly, creating a sense of togetherness, while providing a comfortable, spacious living environment; well ventilated, filled with sunlight and connected to the changing seasons." More at Shinichi Ogawa & Associates. Photos: courtesy Shinichi Ogawa & Associates.

MOCO Jobs

http://mocoloco.com/fresh2/2012/02/04/rapid-proto-type-by-arkitypo.php http://mocoloco.com/fresh2/2012/02/04/axis-kitchen-by-marco-duina-and-bruno-pozzi.php
Site Meter