House DM-VL by GRAUX & BAEYENS architecten
by Harry / January 5, 2012
Via @archdaily, a house renovation in Gavere, Belgium. "The design for the renovation of the house shaped various housing functions through an internal node."


house_dm_vl_graux_baeyens_architecten_2.jpg

"The new organization creates an interesting space. The window openings are positioned so that the living spaces receive an east-south-west orientation. In the living room, a new fireplace is fitted. The fireplace is a compositional element in the facade." More at GRAUX & BAEYENS architecten. Photos: Philippe Brysse.

MOCO Jobs

http://mocoloco.com/fresh2/2011/12/31/house-w-dr-by-graux-baeyens-architecten.php http://mocoloco.com/fresh2/2012/01/08/moco-mr-paul-smith-london-2012-olympic-games-isle-of-man-stamp-collection.php
Site Meter