Pine Forest Cabin by Balance Associates Architects
by Ted Savage / August 17, 2011
Via @ArchDaily, a cabin designed with a budget to meet, on a hillside in Winthrop, Washington, USA, features a simple box elevated by a concrete base.


pine_forest_cabin_by_balance_associates_architects-2.jpg

Raising the 850 sq. ft. structure transformed "a modest living space" from ordinary room to a viewing platform with unobstructed sight-lines. For materials efficiency, standard-sized 4x8 plywood sheeting was used for finishing, inside and out. More at Balance Associates Architects. Photos: Steve Keating Photography.

MOCO Jobs

http://mocoloco.com/fresh2/2011/08/17/twins-houses-in-five-parts-by-william-obrien-jr.php http://mocoloco.com/fresh2/2011/08/17/obscur-stackable-drawers-by-johannes-glockner.php
Site Meter